Omhoog

Mailing 17 juli 2003


U ontvangt dit mailtje omdat u zich heeft opgegeven voor sneller internetten in NW-Friesland. Mocht u dit mailtje onterecht ontvangen, zou u dan een antwoord willen sturen op dit bericht! Uw email adres is dan blijkbaar ten onrechte in de groep ingevoerd, wellicht door een type-fout. Dit is dus geen SPAM, maar informatie op verzoek!

 
Geachte lezer(e)s,
 
 
Hoewel vakantietijd dan toch nog even de stand van zaken.
 
Na de info-avond van twee weken geleden staat de teller op 141 aanmeldingen. Wel is gebleken dat er een paar dubbele aanmeldingen tussen zaten, zoals mensen die verhuisd zijn en daarna een nieuwe aanmelding hebben gedaan. De werkelijke aantallen zullen we binnenkort merken.
 
Door de extra aanmeldingen uit Wijnaldum (circa 40) door de inspanningen van de contactpersoon daar, blijkt dat het gestelde doel gehaald moet kunnen worden.....met name Sexbierum en Pietersbierum plus buitengebieden blijven achter. De buitengebieden zijn vanzelf wat lastiger te benaderen (geen GPTV, geen UMkrant, geen Huis-aan-huis kranten), dus die zullen we de komende weken proberen extra te benaderen.
 
De actie onder de basisschoolleerlingen in Sexbierum-Pietersbierum heeft helaas weinig opgeleverd: er zijn slechts drie aanmeldingen uit voort gekomen. In de 'buorren' was te horen dat de kinderen al heel veel briefjes meekregen, zodat ons briefje (dank aan Hendrik) vrijwel ongelezen bij de Clubs en Drumband-verzameling is gekomen (bij het oud-papier dus).
 
Op de nominatie staan nu nog:
  • Een standje op de braderie: Arthur zou bij de ondernemersvereniging eens polsen wat de mogelijkheden zijn. We zoeken nog een paar vrijwilligers die met mij samen de stand willen bemannen (M/V). Ook als je wat minder kennis van de techniek hebt, dan graag, want dat praat met mogelijke kandidaten een stuk makkelijker. Vertel bijvoorbeeld eens waarom JIJ/U meedoet!
  • Huis-aan-huis actie. Eenvoudig opnieuw een foldertje door de bus gooien heeft met name in deze vakantietijd weinig zin: want in de stapels vakantiepost zullen folders al snel ongelezen weggedaan worden. Daarom wellicht iets als: met een groep van minimaal zes personen in één straat met veel kabaal de straat in-rijden, aanbellen en mensen vragen of ze mee willen doen. Op deze wijze kunnen mensen die nog steeds twijfelen overgehaald worden (met uiteraard zachte hand!).
  • Andere ideeën zijn nog steeds welkom.
 
CONTRACTEN
Tot nu toe is er gewerkt met aanvraagformulieren, ook om alle opties zoveel mogelijk open te houden. Nu is de tijd gekomen om spijkers met koppen te slaan en de aanvragen om te zetten in getekende contracten. Dit contract is een afspraak tussen JOU/U en Publishnet, dat in geval Publishnet binnen 6 maanden na de contractdatum ADSL aanlegt, je jezelf verplicht om het aangegeven ADSL-abonnement te nemen.
 
Uit contacten vandaag met Publishnet is mij duidelijk geworden dat men al eerder aan de slag zal gaan (dus vóór de limiet gehaald is). Voor Publishnet zijn getekende contracten nodig om goed zicht te hebben hoeveel klandizie ze zullen krijgen als tot aanleg wordt overgegaan.
 
DAAROM: het verzoek aan iedereen die dit leest, om op de site http://sneller.doorhet.net bij Formulier het contract van Publishnet te downloaden (als PDF of als HTML), dit in te vullen en bij mij in te leveren. Zodra het contract bij mij binnen is, vervalt vanzelf het oude formulier. Helaas dat u dus nogmaals iets moet invullen, maar dat is helaas onvermijdelijk. In het contract staan namelijk duidelijk de wederzijdse plichten en rechten, dus vandaar dat dat papier getekend moet worden. Stel het aub niet uit tot morgen, maar doe het nu!
Het formulier is zojuist op de site gezet, dus als er nog problemen mee zijn, mail me dan of bel me eventueel (592228).
Het formulier is te vinden op http://sneller.doorhet.net/formulier.htm bij de aanwijzingen. Als u Adobe Reader op uw PC heeft, download dan het particuliere of zakelijke contract. Als u geen Adobe Reader heeft, dan kunt u òf Adobe Reader gratis downloaden op de aangegeven plaats òf de HTML contractformulieren gebruiken.
 
 
 

 


Last change: woensdag, december 03, 2003 22:08:14
http://sneller.doorhet.net         email