Omhoog

Mailing 24 aug 2003


U ontvangt dit mailtje omdat u zich heeft opgegeven voor sneller internetten in NW-Friesland. Mocht u dit mailtje onterecht ontvangen, zou u dan een antwoord willen sturen op dit bericht! Uw email adres is dan blijkbaar ten onrechte in de groep ingevoerd, wellicht door een type-fout. Dit is dus geen SPAM, maar informatie op verzoek!

 
Geachte lezer,
 
 
Als u in Sexbierum of Pietersbierum woont, dan ontvangt u uiterlijk maandag een brief met daarin o.a. een formulier. Dit formulier is het contract zoals Publishnet dit hanteert. De bedoeling is om de aanmeldingen zoals tot nu toe gedaan zijn, om te zetten in definitieve aanmeldingen voor ADSL via Publishnet. Personen in Wijnaldum e.o. zullen per post deze rond dinsdag/woensdag ontvangen.
 
Zoals ook in de bijgevoegde brief staat, is het voor Publishnet van belang om te weten hoeveel personen zich nu daadwerkelijk aanmelden.
 
Op het formulier wil ik u nog een extra toelichting geven: op de achterzijde staat de regeling dat bij annulering van uw aanvraag een bepaald bedrag aan kosten verschuldigd bent. Omdat we als groep nog niet weten of ADSL haalbaar is, is met Publishnet afgesproken dat alle formulieren voor onze centrale bij mij ingeleverd zullen worden (zoals ook op de achterzijde staat). Deze formulieren blijven in mijn bezit tot het moment dat Publishnet aangeeft dat het vereiste aantal aanmeldingen binnen zijn. Pas dan zal ik u (weer via email) een bericht geven dat de formulieren overhandigd zullen worden. Tot dat moment blijven de formulieren dus in mijn bezit en is de regeling van annuleringskosten dus niet van toepassing. Geeft u wel a.u.b. wijzigingen in uw huidige email adres op!
 
Dus mochten we als groep de ADSL grens niet halen, dan zal een deel van de deelnemers kiezen voor de WiFi-oplossing (zie website). De formulieren worden in dat geval dus ook niet overhandigd aan Publishnet en alle aanmeldingen zullen dan komen te vervallen. Het is dus niet zo dat we voor WiFi noodgedwongen zes maanden moeten wachten.....
 
Daarom nogmaals via deze weg het verzoek om het Publishnet aanvraagformulier in te vullen en bij mij in te leveren. Via een laatste actie in de dorpen Sexbierum, Pietersbierum en Wijnaldum zullen we proberen voldoende aanvragen bijeen te krijgen. Deze actie zal o.a. op de braderie tijdens het dorpsfeest in Sexbierum-Pietersbierum zijn. Uw aanmeldingen om onze stand mee te helpen bemannen zijn welkom. Als iedereen even een uurtje wil staan, dan helpt dat heel veel. U hoeft echt geen deskundige op internet gebeid te zijn, maar vertel anderen waarom U het sneller internetten wil en waarom anderen er ook baat bij kunnen hebben.
 
Extra Publishnet-formulieren kunt u aantreffen bij de Plus-markt in Sexbierum (bij de ingang, onder het prikbord), mocht u deze nodig hebben. Ook kunt u het formulier downloaden van de website http://sneller.doorhet.net .
 
Inmiddels heb ik al een aantal Publishnet formulieren binnen gekregen, dus als ook u dat afgelopen 3 weken al hebt gedaan, dan hoeft dat uiteraard niet nog een keer.
 
 
Met vriendelijke groeten,
 
Henk Broekhuizen

 

 


Last change: woensdag, december 03, 2003 22:08:14
http://sneller.doorhet.net         email